Find et passende webhotel til din hjemmeside

24 august 2021 Astrid Pedersen

Skal virksomhedens nye hjemmeside hostes professionelt, men helst også billigt? Så bør du se dig om efter et webhotel.

Hvorfor skal jeg vælge et webhotel som hosting løsning?

Der er mange fordele ved ta vælge et webhotel i stedet for at investere i egen server eller gå med en dedikeret server. Først og fremmest er det noget billigere at leje sig ind på et webhotel. Og så er det samtidig en del mindre besværligt. Skal du selv ud og købe server skal du samtidig være forberedt på at den skal være tændt i døgndrift.

Du skal selv vedligeholde software som for eksempel firewall, antivirus og antispam. Du skal selv forestå regelmæssige backup af dine data. Og med mindre du samtidig har sørget for en failover løsning vil du kunne risikere lange perioder med nedetid hvis din server går i stykker.

Spar penge og besvær ved at benytte et webhotel

Der ud over er det slet ikke sikkert at du har behov for en stor forkromet – og dyr – webhosting løsning. Langt de fleste udbydere af webhoteller i Danmark har ganske glimrende pakker som kan matche alle behov.

Hos en hosting udbyder kan du som regel finde tre til fire forskellige webhotel pakker som alle er forholdsvis billige, service niveauet taget i betragtning. Selv den billigste webhotel løsning kan tilbyde ubegrænset båndbredde, masser af server plads, fuld beskyttelse mod virus og hacker angreb samt daglig backup af alle data.

Der ud over vil du på stort set alle webhoteller få mulighed for one click installation af et af de mest populære cms’er (Content Management Systems) så som for eksempel Magento, WordPress, Joomla!, Drupal eller Shopify, i fald du ønsker at implementere en webshop. Og så er et webhotel langt billigere end eksempelvis en virtuel server.

Find de bedste webhoteller på https://webhotel-guiden.dk/ 

Flere Nyheder