Sådan planlægger du din campingferie

31 august 2021 Steffen Hansen

Der er mange til man skal huske inden man pakker bilen og kører på campingferie. Først og fremmest skal man beslutte sig for hvordan man overnatter. Skal man leje en campingvogn, eller er det nok at pakke bilen og tage teltet med? Det kommer an på hvor meget komfort man vil have, men også hvordan klimaet er. Hvis man vil campere i Norge eller Sverige i efteråret, så kan det godt gå hen og blive rigtigt køligt i teltet. Hvis du vil vide mere om hvordan man forbereder sig, så er denne artikel til dig.

Sådan planlægger du din ferie i telt

Hvis du gerne vil tilbringe din ferie i et telt, så er der nogle ting der er gode at få på plads. Først og fremmest skal du købe et telt der passer til klimaet på jeres destination. Derudover skal i købe soveposer, liggeunderlag eller madrasser, samt finde ud af hvordan i laver og skaffer mad. Til en teltferie er det en god idé at købe et Trangia sæt, til at at lave maden på, og sørge for at handle ind til retter der er lette at lave på et gasblus. I skal også tænke på ting som drikkevand, toiletpapir, tallerkner og bestik, samt redskaber til at lave bål med, hvis i ønsker at lave bål. I skal også undersøge om i må slå teltet op i naturen, eller om det er forbeholdt campingpladser.

Sådan planlægger du din ferie i campingvogn

Det er stort set de samme ting man skal tage stilling til, det er dog lidt lettere at lave mad i en campingvogn. Det største problem kan dog blive at få strøm, hvis campingvognen ikke er sat op til det. Dette kan dog hurtigt løses med produkter fra Cellmatic, så det er egentlig bare at sørge for at huske det hele og komme afsted.

Flere Nyheder