Sådan vælger du den rette gamingstol

20 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Når du skal vælge en gamerstol, er der mange forskellige aspekter, som du skal se på. Derfor kan det godt blive lidt svært for dig at vælge den rette. Her kommer vi ind på de forskellige aspekter, og hvorfor de er vigtige. Det kan forhåbentlig hjælpe dig til at finde den helt rette gaming stol

Vi er blevet inspireret til artiklen af webshoppen lootbox.dk. Det er en webshop, hvor de har en række forskellige former for udstyr til gamere. De har derfor selvfølgelig også et stort udvalg af gamerstol og ved lige præcis, hvordan du vælger den rette. 

Højde og drøjde

Når du skal vælge en gamerstol, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i din højde og din vægt. Gamerstole bliver nemlig fremstillet til bestemte højder og bestemte vægtklasser. Derfor kan du ikke bare vælge en hvilken som helst form for stol. 

image

Indstille sæde, armlæn og ryglæn

Et andet vigtigt parameter at se på, når du skal vælge en gamerstol er, om det er muligt for dig at indstille sædet, armlænene og ryglænet, så det passer til dig. Sædet skal kunne indstilles, så det stopper omkring fem cm før dine knæ. Ryglænet skal kunne tilpasses din ryg, og armlænet skal kunne justeres i højden, så dine arme kan hvile på dem på en naturlig måde, når du spiller. 

Vælg stolen med den tykkeste polstring

Når du skal vælge en gamerstol, er det også vigtigt, at du ser på, hvor tyk polstringen er. Som udgangspunkt vil du nemlig sidde bedst i den stol, der har den tykkeste polstring. Det gælder særligt, hvis du ligger i den tunge ende af vægt skalaen. Der har du brug for masser af polstring i stolen for at kunne blive ved med at sidde komfortabelt i flere timer i træk. Vejer du ikke lige så meget, betyder polstringen heller ikke lige så meget. 

Flere Nyheder